lauantai 12. tammikuuta 2013

Tuolidilemma



Myin vähän aikaa sitten keittiöntuolini, joita oli vain vaivaiset kaksi kappaletta. Tarkoituksena olisi siis hankkia neljä uutta, mutta en yhtään tiedä, mille suunnalle lähtisin tyylillisesti. Ainoa varma asia on se, että tuolien tulee olla valkoiset, koska keittiössä on jo nyt tarpeeksi puunväriä.

Keittiössämme on tällä hetkellä Artekin ruokapöytä, Lokki-valaisin ja suuri talonpoikaislipasto. Voisin siis lähteä jatkamaan modernia linjaa ja hankkia Ikean Erland-tuolit, joiden ulkopinnan kiilto sopisi keittiönkaappeihimme. Erlandit ovat kuitenkin muovia eli materiaalia, jota olen yrittänyt vältellä.

Talonpoikaislipaston kaveriksi sopisivat myös hieman maalaisromanttisemmat tuolit. Yksi vaihtoehto olisi Ikean Ingolf, joka on aitoa puuta. Lisäksi olen katsellut eräitä valkoiseksi maalattuja jugendtuoleja, joissa on pehmustettu istuinosa. Tuollaisissa vanhoissa tuoleissa olisi tietenkin enemmän sielukkuutta, mutta meneekö keittiö sitten jo liian maalaistyyliseksi? Kovin romanttista tyyliä en nimittäin tänne 70-luvun asuntoon halua.

Siinäpä sitä olisi miettimistä. Asialla alkaisi kuitenkin olla jo vähän kiire, sillä yhden varatuolin turvin on hankala kestitä vieraita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti